pondělí 7. listopadu 2011

MIKINKY - první vlaštovky

Plány jsou jedna věc - realita druhá. Původně mělo na mikči dojít již o prázdninách, ale dostala jsem se k nim až na podzim, abych zase hnedka neměla čas věnovat se jim více.

Přesto jsou tu první vlaštovky, které budou vystaveny tento týden na Fler-shopu.

Jakmile trochu poleví nutnosti a povinnosti, které již nemohu dále odsouvat a nevěnovat se jim, dojde řada na další kousky - na papíře už se rýsují.:)

Black / red polka dot mikinka, kratší délka (vhodné pro postavy cca do 168 cm nebo pro ty, kterým nevadí holé bříško a záda) s velikánskou kapucí, která má vytvořené čírko z puntíkaté stužky. Použitý materiál: výplněk 280 g/m2, 100% bavlna.

Black / zebra minky mikča, jejíž kouzlo je založeno na použití nejjemnější mazlící chlupatinky s deséném zebry. Kapucu zdobí po obvodu poutka z puntíkaté stuhy. Použitý materiál: výplněk 280 g/m2, 100% polyester.

Black / leopard mikča na zip s vsadkami z umělé leopardí srsti a řasenými manžetami. Použitý materiál: výplněk 280 g/m2, 100% polyester. (N/A)

Handmade by ZICHR in Czech Republic.

4 komentáře:

  1. Čím to je, že Ti všetky tak pristanú??? :-) Sú skvelé a origoš:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, Katroško, děkuji za kouknutí... a pochvalu - kort když vím, že ty preferuješ spíše světlé pastelové barvičky.:) Byly to první kousky, takže to ještě doufám budu posouvat dále - jak vzhledově, tak technicky.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím si to, co Katroš. Tobě to všechno vždycky na těch fotkách sluší. Co ušiješ, v tom vypadáš skvěle.....bledá závist....chi, chi, chi...:-D Náááádherné!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Moni, tak to děkuji moc, protože já jsem z této várky spokojená jen s fotkami u puntíkaté mikčy... na těch dalších se si nelíbim.:D A jináč šiju samozřejmě podle svýho vkusu a co se líbí mně, takže možná proto mi to dřepne - kdybych šila nějakou třeba vintage romantiku, tak by to na mě asi nefungovalo... hihi.:)

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.