středa 15. února 2012

Třešinková Meghan

Do kabelky Meghan jsem se chtěla pustit již od okamžiku, kdy Bellet zveřejnila střih a postup. No, dostala jsem se k ní až nyní, cca po roce a půl.

Ušitá z pěkné pevné červené rifloviny s přiznaným tkaním a zahraniční bavlněné látky s třešinkami. Šila jsem si ji pro sebe, ale zatím jsem se s ní ještě nesžila, tak je možné, že se nakonec objeví na Fleru na prodej.:)






Design by Bellet pro galerii Marina.
Handmade by ZICHR in Czech Republic.

8 komentářů:

  1. Luxusní, Klárko, tahle je naprosto perfektní a jedinečná...Tu bych brala všemi dvaceti...Tleskám! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ta je super, přesně tvoje barvy!

    OdpovědětVymazat
  3. Je úplne úžasnááááá, fakt super!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Katroš: děkujííí... ten správný šmrnc jí nakonec dodalo až to šněrování :)

    Hanake: jojo, přesně tak... i když z té bílé mám trochu strach, protože jsem čuně...:D

    Lůc Mác: jééé, Lůc, vítám tě tu u sebe, to mám radost, že sem nakukuješ... a děkuji za pochvalu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty kráso, člověk se chvilku válí a ty takhle :)

    OdpovědětVymazat
  6. jajap: tak víš, jakou hrůzu už jsem měla... to už nešlo jinak :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ta kabelka je opravdu nádherná, moc se mi líbí ta boční kapsa. Moc ráda bych si podobnou taky zkusila udělat, nahoře píšeš, že je to podle nějakého zveřejněného střihu, mohla by jis zde prosím dát odkaz? Šiju občas kabelky pro kamarádky (když se zrovna neučím) a tahle by se mi líbila pro mě (je potřeba dělat si radost :-) Moc děkuju. Objevila jsem tvoji stránku úplně náhodou a máš tu moc krásné věci a krásně popsané návody, žabičkování určitě zkusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucie, děkuji za pochvalu, a při čtení tvého komentáře mě napadlo, že jsem kabelku už dlouho nevyvětrala - budu to muset napravit.:)

      Návod je dle Bellet, jedné amatérské švadlenky, která se do toho opravdu položila a jednoho času byla skutečně velmi aktivní - dodnes nějakým způsobem v šicím světě funguje, určitě ji dohledáš skrze Google, já její počínání již nesleduji. Návod bohužel nemůžu najít, stránky, ze kterých jsem čerpala, již Bellet zrušila. Návod byl tenkrát volně k dispozici, mám ho stažený, tak snad nebude nic proti ničemu, pokud ti ho pošlu na mejla. Ozvi se mi na: prozichr@gmail.com.

      Ať to šije a spoustu fajnových výtvorů přeji.:) Pokud by sis někdy nevěděla v šití s něčím rady, tak se klidně ozvi, pokud budu vědět, ráda odpovím.:)

      Vymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.